Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθησαν 4 μέλη της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» στο Ελληνικό


Τέσσερα μέλη της διαβόητης συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» συνελήφθησαν σήμερα από την Ασφάλεια Νοτιανατολικής Αττικής, κατά τη διάρκεια ερευνών για την εξιχνίαση ένοπλης ληστείας, που έγινε χτες σε κοσμηματοπωλείο στην Αργυρούπολη.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε πρώτα μια 34χρονη, πρώην μπασκετμπολίστρια στη Σερβία, η οποία θεωρείται στέλεχος της συμμορίας, που έχει αναπτύξει δράση με ληστείες κοσμηματοπωλείων σε όλη την Ευρώπη. Η 34χρονη Σέρβα, είχε αποδράσει, με τη βοήθεια συνεργού της, τον περασμένο Ιούλιο, από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή του Ελληνικού. Μαζί της συνελήφθη ένας ακόμα αλλοδαπός, μέλος της σπείρας, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο στο Καβούρι.

Οι συλληφθέντες, χτες το πρωί, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων έναν 54χρονο κοσμηματοπώλη, την ώρα που έφτασε με το αυτοκίνητό του στο κατάστημα, και τον υποχρέωσαν να ανοίξει την πόρτα και να απενεργοποιήσει τον συναγερμό, άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και τις προθήκες και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Η προανάκριση για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωσή της.



Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου