Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Λάρισα: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα


Σπείρα με διεθνή δράση, η οποία διακινούσε κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας στην Λάρισα. Τα μέλη της διακινούσαν τα αυτοκίνητα τα οποία προέρχονταν από χώρες της ΕΕ, μέσω Ελλάδας και Βουλγαρίας σε τρίτες χώρες (Ταϊλάνδη, Καμπότζη και άλλες) με σκοπό την μεταπώλησή τους. Στην υπόθεση εμπλέκεται και εκτελωνιστής ο οποίος φρόντιζε να εκτελωνίζει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έναντι αμοιβής.

ΣΕΒΕ: Το πολύ γρήγορο Ιντερνετ βοηθάει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις


«Βραχνά» για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ελλάδας αποτελεί συχνά η χαμηλή ταχύτητα και η γενικότερη ποιότητα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, με το πρόβλημα να εμφανίζεται εντονότερο στην περιφέρεια, όπου οι γραμμές είναι εναέριες και «με το παραμικρό φύσημα ή κακοκαιρία, η ποιότητα γίνεται ακόμη χειρότερη», όπως υποστηρίζει η διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Συμμετέχουν και οι δικηγόροι στην 24ωρη απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου


Οι δικηγόροι της Αθήνας θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 26 Σεπτεμβρίου. Σχετική απόφαση έλαβε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

Σήμα κινδύνου για τα ΤΕΙ εκπέμπουν οι πρόεδροι των Ιδρυμάτων


Σήμα κινδύνου για τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκπέμπουν οι πρόεδροι των ΤΕΙ από το Μεσολόγγι, όπου πραγματοποιήθηκε η σύνοδός τους. 

Μαφιόζικη δολοφονία στο Περιστέρι

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία τη μαφιόζικη δολοφονία 28χρονου Αλβανού, που διαπράχθηκε στις 3 τα ξημερώματα στην οδό Λασσάνης 1, στο Περιστέρι. Το θύμα ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του, όταν δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πέρασαν δίπλα του και τον πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Από τον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν πάνω από δέκα κάλυκες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 28χρονος είχε απασχολήσει, πριν από έξι χρόνια, τις αρχές για κλοπές. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Λουκέτο έβαλε ο δήμος Αχαρνών

Ο δήμος Αχαρνών ανέστειλε επ' αόριστον τη λειτουργία του, λόγω οικονομικού προβλήματος


Ο δήμος Αχαρνών ανέστειλε τη λειτουργία του επ' αόριστον, λόγω αδυναμίας καταβολής της μισθοδοσίας και κάλυψης των πάγιων εξόδων του. Η σχετική απόφαση επικυρώθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες το βράδυ.

Κλειστές οι ΔΟΥ σήμερα λόγω 24ωρης απεργίας των εφοριακών

Αντιδρούν στα νέα μέτρα


Σε 24ωρη απεργία βρίσκονται σήμερα οι εργαζόμενοι στις εφορίες, οι οποίοι έχουν επίσης εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες μειώσεις μισθών και τις περικοπές.