Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο

Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο σημειώθηκε χθες σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Σκαλέτας, με τη βοήθεια πολυουρεθάνης και λίγο πριν ανατείλει για τα καλά ο ήλιος. Λίγες ημέρες μετά την παρόμοια ληστεία σε κοσμηματοπωλείο άλλης ξενοδοχειακής μονάδας στο Ρέθυμνο, οι ληστές αφαίρεσαν αυτή τη φορά κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από το κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 54χρονου Ρεθυμνιώτη.
Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο φύλακας του ξενοδοχείου ο οποίος περιπολούσε και διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν παραβιασμένη και από τη βιτρίνα έλειπαν τα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα είδη που πωλούσε η επιχείρηση. Ο συναγερμός, απενεργοποιημένος με τη βοήθεια αφρού πουλυουρεθάνης, δεν ενεργοποιήθηκε και οι δράστες λειτούργησαν ανενόχλητοι, δεδομένης και της απόστασης του κοσμηματοπωλείου από το κεντρικό κτήριο και τη ρεσεψιόν.
Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε άμεσα, πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, έρευνες που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αποδώσει. Κάποιοι κάνουν λόγο για την ίδια συμμορία που χτύπησε κοσμηματοπωλείο εντός ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή Αδελιανού Κάμπου, στις 20 Μαΐου 2012 και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 500.000 ευρώ. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com