Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ναύπλιο: Δύο συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν χθες στο Αργος, από αστυνομικούς, δύο Έλληνες πολίτες για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 57χρονος σε βάρος του οποίου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους 152.452,85 ευρώ, καθώς κι ένας 41χρονος στον οποίο έχουν βεβαιωθεί χρέη από μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 45.602,34 ευρώ.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 71χρονης στη Δραπετσώνα


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 71χρονης, που έγινε το 2010, παραμονή Χριστουγέννων, σε διαμέρισμα στην οδό Μπουμπουλίνας στη Δραπετσώνα, με κίνητρο τη ληστεία. Δράστης ήταν ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για κλοπές και ο οποίος συνελήφθη στις αρχές του μήνα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο συλληφθείς δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, αλλά ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το δράστη της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Κως: Βρετανός τουρίστας μαχαίρωσε κάτοικο του νησιού

Βρετανός τουρίστας συνελήφθη στην Κω κατηγορούμενος ότι μαχαίρωσε 47χρονο Κώο στα οπίσθια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα στη πόλη της Κω, όταν ο 37χρονος Άγγλος έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 47χρονο κάτοικο του νησιού, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανώς μαχαίρι). Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. μεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Κω και εντόπισαν στην περιοχή Λαμπή τον 37χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον παθόντα. Ο συλληφθείς προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com