Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΔΟΕ: Δεσμεύσεις καταθέσεων, μετοχών και ακινήτων 121 φοροφυγάδων

Γ. Στουρνάρας: Το ΣΔΟΕ έχει εντολή να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία όσων κλέβουν το κράτος


Σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και ακινήτων 121 φυσικών προσώπων και εταιριών που ενέχονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Επίσης, κατασχέθηκαν ως προϊόντα φοροδιαφυγής, πολυτελή ακίνητα, μετοχές στα χρηματιστήρια της Αθήνας και της Νέας Υόρκης, καθώς και επενδύσεις σε ασφαλιστικές εταιρίες.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν στη δράση φυσικών προσώπων και εταιριών τα προηγούμενα οικονομικά έτη. Από τους ελέγχους αυτούς διαπιστώθηκε μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, είτε από εικονικά τιμολόγια, είτε από μη έκδοση παραστατικών και μη απόδοση ΦΠΑ. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανοίχθηκαν, εντοπίστηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, καθώς και ξένο συνάλλαγμα τα οποία και δεσμεύτηκαν υπέρ του Δημοσίου, ενώ εκκρεμεί το άνοιγμα και άλλων λογαριασμών που σχετίζονται με τις υποθέσεις.

Με αφορμή το θέμα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι «το ΣΔΟΕ έχει λάβει συγκεκριμένες εντολές να δεσμεύει περιουσιακά στοιχεία όσων κλέβουν το κράτος και τελικά τους ίδιους τους πολίτες, που δοκιμάζονται από μια πρωτοφανή κρίση». Σύμφωνα, επίσης, με τον υπουργό, «η ανοχή σε όσους φοροδιαφεύγουν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, τελείωσε. Είναι αδιανόητο να σηκώνουν το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής μισθωτοί και συνταξιούχοι, επειδή κάποιοι αποφεύγουν να πληρώνουν τους φόρους τους».



Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Ναυάγιο ανοιχτά της Σμύρνης με 54 νεκρούς



Στους 54 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών στο ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί στα ανοιχτά της Σμύρνης, καθώς βυθίστηκε τουρκικό σκάφος που μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Ο βοηθός νομάρχης της Σμύρνης, Αρνταχάν Τοτούκ, δήλωσε πως έχουν βρεθεί 39 πτώματα. Ωστόσο, επισήμανε ότι υπάρχουν άλλα 15 πτώματα εγκλωβισμένα στην αποθήκη του σκάφους. «Νομίζω ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών θα είναι 54», ανέφερε ο ίδιος. Από τους νεκρούς, 20 είναι παιδιά. Έχουν διασωθεί 45 άτομα, μεταξύ των οποίων ο καπετάνιος και ο βοηθός του, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ο κ. Τοτούκ ανέφερε, επίσης, ότι πρόκειται για σκάφος μήκους 15 μέτρων και ότι στην πλειοψηφία τους οι μετανάστες ήταν Παλαιστίνιοι. Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι οι επιβαίνοντες ήταν κυρίως ιρανικής και συριακής υπηκοότητας.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

ΣΕΒΕ: «Φροντιστήρια» εξαγωγών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις


«Φροντιστήρια» σε θέματα εξαγωγών και εξωστρέφειας προσφέρει σε εργαζόμενους σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Συγκεκριμένα, υλοποιεί πρόγραμμα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (μέχρι 250 εργαζομένων) σε θέματα εξωστρέφειας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με επιδότηση 5 ευρώ μεικτά ανά ώρα. Το άτομο που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο (απεριόριστος αριθμός ανά επιχείρηση), λαμβάνει επιδότηση 200 ευρώ (μεικτά) για τις 40 ώρες (τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα, σε απογευματινές ώρες).

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ).


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

ΕΟΠΥΥ: Διαβεβαιώσεις Σαλμά στη Βουλή για την πληρωμή των φαρμακοποιών


«Σήμερα πληρώθηκε στους φαρμακοποιούς ο Μάιος. Αύριο-μεθαύριο θα δώσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πληρωμών ώστε να ξέρουν οι φαρμακοποιοί τι θα πάρουν από τον ΕΟΠΥΥ μέχρι τις 31/12». Τα παραπάνω ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη για τη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Σαλμάς επαναβεβαίωσε την παλαιότερη δέσμευσή του για έκδοση εντός των προσεχών δέκα ημερών δελτίου τιμών φαρμάκων, του οποίου θα ακολουθήσει «θετική λίστα» που θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Κ. Χατζηδάκης: Το καλοκαίρι του 2013 οι επεκτάσεις του μετρό προς Ελληνικό


Το καλοκαίρι του 2013 θα δοθεί στην κυκλοφορία η επέκταση του μετρό προς Ελληνικό, μαζί με τους τέσσερις σταθμούς που περιλαμβάνει, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης κατά την επίσκεψή του σήμερα στα έργα.

Οι άλλες δύο επεκτάσεις των γραμμών του μετρό προς Χαϊδάρι αλλά και προς Θηβών, στο Περιστέρι, θα παραδοθούν το φθινόπωρο του 2013. «Εκτός από την Ελλάδα της κρίσης, υπάρχει και η Ελλάδα των έργων και παλεύουμε τα έργα να νικήσουν την κρίση», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα των έργων του μετρό για την Αθήνα. Η επέκταση προς Ελληνικό θα εξυπηρετεί καθημερινά 80 χιλιάδες επιβάτες και η διαδρομή Σύνταγμα-Ελληνικό, θα καλύπτεται μέσα σε 15 λεπτά.

Ο αρμόδιος υπουργός ανακοίνωσε ότι προχωρούν κανονικά τα έργα της επέκτασης προς Πειραιά, αλλά και οι μελέτες για τη νέα γραμμή από το Γαλάτσι στο πανεπιστήμιο, που θα καταλήγει μέσω Καισαριανής στη Λυκόβρυση.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 24,4% εκτινάχθηκε η ανεργία στην Ελλάδα

Νέο αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε τον Ιούνιο - Στους 1.216.410 οι άνεργοι


Νέο ρεκόρ σημείωσε η ανεργία τον Ιούνιο και διαμορφώθηκε στο 24,4% έναντι του αναθεωρημένου 23,5% για τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Πέμπτη.

Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.216.410 άτομα, δηλαδή αυξήθηκαν κατά 358.334 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο του 2011 (+41,8%) και κατά 50.666 άτομα σε σχέση με το Μάιο (+4,3%). Στις ηλικίες έως 25 ετών, η ανεργία σκαρφάλωσε στο 55% από 44,4% τον Ιούνιο του 2011. Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.766.415 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός διαμορφώθηκε σε 3.372.097 άτομα.

Η Έρευνα Εργατικού Δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής εδώ.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

ΣΔΟΕ: Στο μικροσκόπιο λίστα με ονόματα 54 χιλιάδων Ελλήνων που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό


Ένας κατάλογος με τα ονόματα και τους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου 54.000 Ελλήνων, οι οποίοι απέστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό, από το 2009 έως το 2011, βρίσκεται στα χέρια των ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). 


Τα στοιχεία περιλαμβάνονται σε CD, το οποίο απεστάλη πριν από λίγες ημέρες στο ΣΔΟΕ, από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία, τα συνολικά κεφάλαια που έφυγαν στο εξωτερικό την τριετία 2009- 2011 υπερβαίνουν τα 20 δισ. ευρώ. 

Στόχος του ΣΔΟΕ είναι να αρχίσει αμέσως η επεξεργασία των στοιχείων, για να διαπιστωθεί ποιοι -απ' όσους περιλαμβάνονται στον κατάλογο- φυγάδευσαν στο εξωτερικό «μαύρο» χρήμα, ήτοι κεφάλαια προερχόμενα από αδήλωτα εισοδήματα, ή και «βρώμικο» χρήμα, δηλαδή έσοδα από παράνομες δραστηριότητες (φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο, ληστείες, μίζες, κ.λπ.).


Ο εντοπισμός των παραβατών θα επιδιωχθεί να γίνει μέσω διασταυρώσεων των ποσών που έφυγαν στο εξωτερικό, με τα εισοδήματα και τα έσοδα που εμφάνισαν στις φορολογικές δηλώσεις τους τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο. Οι περιπτώσεις, στις οποίες τα ποσά των εμβασμάτων είναι υψηλότερα σε πολύ μεγάλο ποσοστό από τα συνολικά δηλωθέντα εισοδήματα, θα διαχωριστούν και θα παραπεμφθούν για περαιτέρω έλεγχο.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, βασική επιδίωξη είναι να υπάρξουν απτά αποτελέσματα, τόσο στο μέτωπο της φοροδιαφυγής, όσο και σε εκείνο των αποκρατικοποιήσεων, τα οποία θα «αντισταθμίσουν» τις έντονες αντιδράσεις για το νέο πακέτο των μέτρων των 11,7 δισ. ευρώ.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Αποχώρησαν οι αστυνομικοί από τη σχολή των ΜΑΤ


'Άνοιξε η κεντρική πύλη της σχολής των ΜΑΤ στην περιοχή Γουδή, την οποία είχαν αποκλείσει από νωρίς το πρωί συνδικαλιστές αστυνομικοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών επιμισθίων και οφειλές ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Οι ένστολοι απέκλεισαν την είσοδο της σχολής, παρεμποδίζοντας τη μετακίνηση των δυνάμεων των ΜΑΤ που πρόκειται να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ).

Ύστερα από μικροένταση που επικράτησε κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, στο σημείο μετέβη εισαγγελέας, ενώ αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Νίκο Παπαγιαννόπουλο.

Αφού έλαβαν την υπόσχεση ότι θα παρέμβει ο ίδιος προσωπικά ώστε να λάβουν τα χρήματα που ζητούν, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν ομαλά δίνοντας ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο στις 17.30 το απόγευμα, στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Την ερχόμενη Τετάρτη η ρύθμιση για την παροχή επιδόματος θέρμανσης


Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ρύθμιση για την παροχή επιδόματος θέρμανσης στους πολίτες, καθώς από τις 15 Οκτωβρίου εξισώνονται οι φόροι του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης και οι τιμές πώλησης του τελευταίου θα πάρουν την ανιούσα, ενώ επίκειται περαιτέρω επιδείνωση των εισοδημάτων μισθωτών και συνταξιούχων.

Το νομοσχέδιο για την εξίσωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης (στο 80% της σημερινής τιμής του ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης), θα έχει κατατεθεί και ψηφιστεί από τη βουλή, πριν από τις 15 Οκτωβρίου- οπότε και αρχίζει παραδοσιακά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης- και θα «εκτοξεύσει» την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κοντά στο 1,40 ευρώ το λίτρο (αύξηση 40%).

Ως αντιστάθμισμα, θα προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος θέρμανσης σε δύο δόσεις, με βάση τέσσερα κριτήρια: κοινωνικά, γεωγραφικά, εισοδηματικά και επιφάνεια κατοικίας. Η πρώτη δόση αναμένεται να χορηγηθεί στις 15 Οκτωβρίου και η δεύτερη τον Ιανουάριο.


Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η μελέτη των παραμέτρων, βάσει των οποίων θα αποφανθεί η κυβέρνηση για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, ανέφερε στη βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Μαυραγάνης, η λύση στην οποία προσανατολίζεται η κυβέρνηση, θα αποσκοπεί στην ικανοποίηση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών, χωρίς παράλληλη επιβάρυνση της ΔΕΗ.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Ένταση έξω από τη σχολή των ΜΑΤ


Μικροένταση επικρατεί έξω από τη σχολή των ΜΑΤ στην περιοχή Γουδή, καθώς συνεχίζεται η κινητοποίηση των συνδικαλιστών αστυνομικών που έχουν αποκλείσει από το πρωί την κεντρική πύλη της σχολής, εμποδίζοντας την είσοδο και έξοδο των δυνάμεων που μεταφέρονται προς τη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ).

Οι ένστολοι δηλώνουν ότι θα παραμείνουν εκεί, ενώ απέναντί τους έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ. Θα είμαστε όλη μέρα στον δρόμο, δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χρήστος Φωτόπουλος.

Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων αντιδράσεων για τις μισθολογικές περικοπές των αστυνομικών, ενώ οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται επιπροσθέτως για οφειλές ύψους 10 εκατ. ευρώ που αφορούν νυχτερινές βάρδιες και εκτός έδρας επιδόματα και όπως αναφέρουν τελικά δεν θα λάβουν.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν εντολή να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους, ενώ οι συνδικαλιστές ζητούν την παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ. Η ένταση μέχρι στιγμής περιορίζεται σε απώθηση με τις ασπίδες από τα ΜΑΤ, προς τους συγκεντρωμένους.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

ΟΛΜΕ: Εξήγγειλε τρίωρες στάσεις εργασίας για τις 12 Σεπτεμβρίου


Και οι καθηγητές των δημόσιων γυμνασίων και λυκείων θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν οι συνάδελφοί τους στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία την επαύριο της έναρξης του νέου σχολικού έτους.

Έτσι, με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) εξήγγειλε ότι για τη συμμετοχή των συναδέλφων τους στο συλλαλητήριο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας και στις δύο βάρδιες. Συγκεκριμένα από τις 11 πμ - 2μμ και από 2μμ - 5μμ.

Η συμμετοχή στην κινητοποίηση γίνεται με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία αλλά και τα νέα μέτρα με περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών αγαθών.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Ιόνιο - Κρήτη: Το 2014 η προκήρυξη διαγωνισμών για έρευνες υδρογονανθράκων


Το 2014 θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, με βάση τα δεδομένα που θα προκύψουν από τις σεισμικές έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή, οι οποίες όπως ανακοινώθηκε χθες ανατίθενται στη Νορβηγική εταιρία PGS.

Αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ε. Λιβιεράτος σε συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις σεισμικές έρευνες. Ο υπουργός ΠΕΚΑ χαρακτήρισε κρίσιμη τη συμβολή των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας στη διαδικασία αξιολόγησης, ενώ τόνισε ότι για όλες τις εξελίξεις ήταν ενήμερος ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και η αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Οι σεισμικές έρευνες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης με το ΥΠΕΚΑ, που υπολογίζεται σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Οι έρευνες θα γίνουν σε έκταση 225.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και σε απόσταση 100- 400 χιλιομέτρων από τις ακτές της Δ. Ελλάδας και της Νότιας Κρήτης. Υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν ως το τέλος του χρόνου, ενώ ως το καλοκαίρι του 2013 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα γίνει η επεξεργασία των δεδομένων που θα προκύψουν από τις σεισμικές έρευνες αλλά και όσων δεδομένων έχουν προκύψει στο παρελθόν, από έρευνες που έγιναν κατά καιρούς στην περιοχή.

Οι έρευνες θα γίνουν χωρίς δαπάνη του Δημοσίου, το οποίο αντίθετα θα έχει όφελος (εκτιμάται σε 12-13 εκατ. ενδεικτικά) από την πώληση των δεδομένων στις πετρελαϊκές εταιρίες που θα ενδιαφερθούν για τις έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι ενόψει των νέων μέτρων


Επί ποδός πολέμου βρίσκονται οι εργαζόμενοι ενόψει των νέων μέτρων που ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Το απόγευμα, συνδικαλιστικές ενώσεις αστυνομικών προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο. Την Τετάρτη, οι έξι δικαστικές ενώσεις διοργάνωσαν πανδικαστική συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σχεδιαζόμενες περικοπές στις αποδοχές των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Επίσης, στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

H εκτελεστική γραμματεία των πανεπιστημιακών καθηγητών αποφάσισε να προτείνει στους συλλόγους της 24ωρη απεργία για τη Δευτέρα, ενώ ήδη έχει αρχίσει η εξεταστική περίοδος. Στα ΤΕΙ οι καθηγητές αναμένεται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, ενώ την Τρίτη οι πανεπιστημιακοί θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Κινητοποιήσεις ξεκινούν και οι εφοριακοί, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε τετράωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 28 του μηνός, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com