Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο


Στα 6,871 δισ. ευρώ αυξήθηκαν στο τέλος Αυγούστου τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο που δημιουργήθηκαν από τις αρχές του έτους, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Απειλεί με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες


Απόφαση για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας 1 Οκτωβρίου έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε περίπτωση που, όπως αναφέρει, η κυβέρνηση περάσει τα μέτρα την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΟΠΥΥ: Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

 

Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους προχωρούν από τη ερχόμενη Δευτέρα οι φαρμακοποιοί της Αττικής οι οποίοι πλέον θα χορηγούν με πίστωση τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Αθήνα: Έκρηξη σε πυλωτή πολυκατοικίας στον Χολαργό

 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα στην πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Αετιδέων 33 στον Χολαργό, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να καταστραφεί και τρία να υποστούν ζημιές. Η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανότατα δυναμίτη με βραδύκαυστο φυτίλι ο οποίος είχε τοποθετηθεί κάτω από ΙΧ αυτοκίνητο.

Μνημόνιο για αγωγό φυσικού αερίου υπέγραψαν Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία


Μνημόνιο Κατανόησης Ελλάδας-Ιταλίας-Αλβανίας υπέγραψε χθες το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετικά με τον αγωγό Trans Adriatic Pipeline (TAP) με το οποίο οι τρεις χώρες εκφράζουν την πρόθεσή τους να συνεργασθούν για την υλοποίηση του σχεδίου.

«Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013


Την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έως τις 31 Μαρτίου 2013 ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά από συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εσωτερικών.