Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τραυμάτισαν με μαχαίρια τρεις αλλοδαπούς στον Νέο Κόσμο

Δύο κρούσματα επιθέσεων με μαχαίρια με σοβαρό τραυματισμό αλλοδαπών, μέσα σε 25 λεπτά, στην ίδια περιοχή και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, απασχολούν την αστυνομία. Δέκα πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι στον Ευαγγελισμό, δύο Πολωνοί, με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, από την διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης στο Νέο Κόσμο.
Στις 12.40 μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο, στη συμβολή των οδών Δημόνακτος και Κριναγόρου, έξω από το δημοτικό σχολείο της περιοχής, ένας Αλβανός τραυματισμένος και αυτός από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε επίσης στον Ευαγγελισμό. Ο ένας Πολωνός και ο Αλβανός διέφυγαν τον κίνδυνο, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση του δεύτερου Πολωνού.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον στην περίπτωση του Αλβανού, φαίνεται ότι την επίθεση πραγματοποίησαν άτομα που επέβαιναν σε τρεις μοτοσικλέτες. Τα κίνητρα των επιθέσεων δεν έχουν διευκρινιστεί προκειμένου να ξεκαθαρίσει η Αστυνομία αν πρόκειται για ρατσιστική ενέργεια ή άλλου είδους διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου